Gauffre cu crema ganache de ciocolata
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
-
Cum sa faceti ganache de ciocolata?
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
Preparare
Preparare40 min
Gătire10 min
- Faina,praful de copt si amidonul se amesteca cu laptele caldut,sa iasa ca o smantana.Se adauga pe rand ouale,zaharul,untul topit si vanilia. Se mixeaza foarte bine.
- Se coc vafele in aparatul special.Intre timp pregatim si crema ganache din:
- Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida. Omogenizam si dam la rece.Dupa ce s-a racit mixam pana obtinem o frisca pufoasa si ciocolatoasa.
- Ungem vafele cu crema,le lipim 2 cate 2 si le spritam cu putina ciocolata alba.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!