. Se culege zmeura din gradina… Dar nu ca mine, cu capul descoperit, ca riscati sa vi sa faca rau, asa cum patit eu azi Sau mai simplu se cumpara de la piata, asa nici nu va zgariati pe maini si picioare . O spalam sub jet usor de apa, ca sa nu distrugem boabele de zmeura
Zdrobim biscuitii cu sucitorul sau la robot si ii amestecam cu untul topit. Pregatim gelatina: o adaugam intr-un ibric in 5 linguri de apa, o lasam sa se umfle dupa care o incalzim usor (nu o fierbem) si amestecam pana se dizolva
Amestecam crema de branza, branzica proaspata , zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala
Adaugam gelatina in compozitie Adaugam si zmeura, amestecand cu grija sa nu distrugem boabele si pastrand cateva pentru ornat
Pregatim inelele si punem compozitia de biscuit, presam bine.Adaugam si compozitia de branza, impartind-o egal intre cele patru inele, si ornam cu zmeura
Dam la rece. Eu eram in mare graba ca aveam de cules un pitic de la gradi, asa ca dupa 1/2 ora am scos inelele. Crema se tinea binisor. Ornam cu ciocolata
Comentarii:
Deliciu de vara si ...pntru dolofani.
Arata ok.
Apetisante
Minunat!
Arata foarte bine
Iepuroaico, te-ai cam grabit si te-ai facut de poveste!
Delicios
EXCELENT