Pentru un desert delicios, gourmet si fructat, lasati-va tentati de tiramisu cu zmeura.
O reteta fara gatit, explicata pas cu pas in videoclipul nostru. Nu uitati de fulgii de migdalele usor rumeniti. Va garantam ca vor face diferenta ;-)
Se amesteca siropul de zmeura cu apa si se inmoaie piscoturile cu fata in jos pentru cateva secunde.
Aranjati piscoturile inmuiate pe fundul vasului.
Se separa albusurile de galbenusuri si se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine un amestec cremos. Se adauga mascarpone si se amesteca bine.
Bateti bine albusurile spuma si adaugati-le usor spre amestecul de mascarpone.
Aranjati jumatate de amestec peste piscoturi, apoi puneti jumatate din zmeura peste crema.
Faceti din nou un strat de piscoturi inmuiati, apoi turnati restul cremei si intindeti-o bine.
Se presara fulgi de migdale si se pune restul de zmeura peste tiramisu. Puneti in frigider cel putin 4 ore.