Petitchef

Cozonac cu branza dulce

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

umplutura:

Preparare

  • Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie
    drojdia dizolvata in laptele caldut si se lasa 10 minute apoi se toarna peste faina se framanta un aluat potrivit de tare. se lasa 30 minute sa se odihneasca.
  • Se framanta branza cu untul moale pana se desfac ''cocoloasele'' si se formeaza o pasta fina, apoi se adauga si restul de ingrediente.
  • Se imparte aluatul in trei si se intinde pe rand cate o foaie se pune umplutura si se ruleaza. Se ung cu galbenus de ou amestecat cu 2 linguri lapte.


Poze

Cozonac cu branza dulce
Cozonac cu branza dulce - poza 2
Cozonac cu branza dulce - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/09/2013

Incerc si eu

(0) (0) Abuz
12/04/2013

Arata foarte bineeee

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Great !

(0) (0) Abuz
18/05/2012

Foarte bun!!!!

(0) (0) Abuz
21/04/2012

Extraordinara am mincat

(0) (0) Abuz
12/04/2012

Cei cozonac sau paine unsa cu cutitu ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Turta dulce - petitchef
Turta dulce - petitchef
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salsa mexicana - aji dulce
Salsa mexicana - aji dulce
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cum sa faci lapte condensat dulce?
Cum sa faci lapte condensat dulce?
1 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează