Se amesteca branza cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat. Se separa ouale; galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.
Clatitele se umplu cu amestecul de branza:Se impacheteaza, cam asa sau cum vreti voi.Se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra.
Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se continua baterea pana la completa lui dizolvare.Mereu imi place cat de giumbuslutica se-arata spuma la final.
Se toarna peste clatite crema de galbenusuri si smantana si se acopera cu bezeaua:Se dau la cuptor la 150 de grade pana se caramelizeaza bezeaua.
Comentarii:
Sooooooper
Bunaa
Astea-s cele mai gustoase clatite de pe fata pamantuluiiiiiiiiiiiiiii