Clatite banatene
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se amesteca branza cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.
Se separa ouale; galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana. - Clatitele se umplu cu amestecul de branza:Se impacheteaza, cam asa sau cum vreti voi.Se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra.
- Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se continua baterea pana la completa lui dizolvare.Mereu imi place cat de giumbuslutica se-arata spuma la final.
- Se toarna peste clatite crema de galbenusuri si smantana si se acopera cu bezeaua:Se dau la cuptor la 150 de grade pana se caramelizeaza bezeaua.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sooooooper
anonymous
Bunaa
anonymous
Astea-s cele mai gustoase clatite de pe fata pamantuluiiiiiiiiiiiiiii