Aluatul pentru clatite se amesteca, iar clatitele se pun cu un polonic intr-o tigaie aderenta, preferabil fara sa mai folosesti si ulei. Un polonic de aluat = o clatita.
Ingredientele de la umplutura se amesteca bine. Fiecare clatita se umple cu amestecul de branza dulce. Daca poti infasoara-le in forma de patrat. Daca nu reusesti, ruleaza in mod normal.
Pune intr-o farfurie de aluminiu (sau una care rezista la microunde) 2 clatite si imbraca-le in zahar vanilat. Baga-le la cuptor timp de 1-2 minute sau la microunde 2-3 minute pana se fac clatitele corcante si zaharul vanilat se topeste putin.
Comentarii:
..Tigaie antiaderenta...
ca in cea aderenta se lipesc de iti va trebui spaclu sa le mai scoti de acolo ;)
Bunaaaa !
Super reteta am facut-o si este absolut delicioasa!
Super de buna
Excelent.nota 10
Excelent.nota 10
Bravo