Clatite brasovene
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se toaca ceapa marunt,se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete marunte, usturoiul, sarea,piperul, pasta de ardei si de rosiisi putina apa.Se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia de pe foc si cand s-a racit, se amesteca cu branza feta.
- Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de umplutura. Se ruleaza clatitele asemenea sarmalelor, sa nu iasa umplutura.
- Fiecare clatita se da prin ou batut si prin pesmet, si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.
- Se servesc calde, cu smantana si ketchup.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
DELICIOASE
am gătit această rețetă
anonymous
Araarata urit pe dinauntru.cu cascaval cuburisi putin mai prajita carnea sint mult mai bune
anonymous
Gata, ma apuc de treaba. Nu am mai mancat Brasovene de ani de zile.
anonymous
Buna
anonymous
OK OK
anonymous
Foarte gustoase...imi plac la nebunie
Punctează această reţetă