Clatite brasovene

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se toaca ceapa marunt,se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete marunte, usturoiul, sarea,piperul, pasta de ardei si de rosiisi putina apa.Se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia de pe foc si cand s-a racit, se amesteca cu branza feta.
  • Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de umplutura. Se ruleaza clatitele asemenea sarmalelor, sa nu iasa umplutura.
  • Fiecare clatita se da prin ou batut si prin pesmet, si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.
  • Se servesc calde, cu smantana si ketchup.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

DELICIOASE

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Araarata urit pe dinauntru.cu cascaval cuburisi putin mai prajita carnea sint mult mai bune

abuz

anonymous

Gata, ma apuc de treaba. Nu am mai mancat Brasovene de ani de zile.

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

OK OK

abuz

anonymous

Foarte gustoase...imi plac la nebunie

abuz