Ciocolata de casa in foi de napolitane.

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Ciocolata de casa vegana
-
Ciocolata de casa_petitchef
-
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
-
Ciocolata cu alune
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Zaharul se pune in cratita smaltuita impreuna cu apa si zeama de lamaie . Se fierbe pana se leaga ca pentru glazura.
- Cand se pune o picatura in apa rece se aduna ca o miere, nu se imprastie in apa. .
Lamaia impiedica zaharisirea . - Cand siropul este legat, se trage la o parte de pe foc, si se pune untul. Cand untul este topit se adauga laptele praf si cacaoua bine cernute.
- Se amesteca repede cu lingura sa nu se faca cocoloase. Cand compozitia este omogena se ia de pe foc , se pune vanilia si nucile sau alunele taiate bucati mari .
- Compozitia se toarna intr-o tava in care am pus o foaie de napolitana. Se niveleaza si se pune celalata foaie de napolitiana . Se lasa pana a doua zi .
- Se taie in bucati cat dorim de mari si se poate pastra mai mult timp in cutii de carton.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: