Cheesecake de ricotta si capsuni

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Blat:

Umplutura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Macinati biscuitii si amestecatii cu untul topit. Fixati inelul de tprt la 22 cm, asezati-l pe o tava si rasturnati baza cheesecake-ului. Presati cu o lingura. Dati la rece pana pregatiti umplutura.
  • Intr-un castron incapator amestecati ricotta cu zaharul si un praf de sare.Adaugati galbenusurile.
  • Separat amestecati smanatana cu sucul proaspat de lamaie si vanilia.Turnati acest amestec peste ricotta si amidonul. Omogenizati bine. Bateti albusurile cu un praf de sare si adaugatile peste umplutura. Amestecati.
  • Turnati compozitia in forma si dati-o la cuptor pentru 40 minute.Dupa ce s-a racit adaugati multe capsuni.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: