Cheesecake de ricotta si capsuni
Ingrediente
6
Blat:
Umplutura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Macinati biscuitii si amestecatii cu untul topit. Fixati inelul de tprt la 22 cm, asezati-l pe o tava si rasturnati baza cheesecake-ului. Presati cu o lingura. Dati la rece pana pregatiti umplutura.
- Intr-un castron incapator amestecati ricotta cu zaharul si un praf de sare.Adaugati galbenusurile.
- Separat amestecati smanatana cu sucul proaspat de lamaie si vanilia.Turnati acest amestec peste ricotta si amidonul. Omogenizati bine. Bateti albusurile cu un praf de sare si adaugatile peste umplutura. Amestecati.
- Turnati compozitia in forma si dati-o la cuptor pentru 40 minute.Dupa ce s-a racit adaugati multe capsuni.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă