Se bate oul cu sarea (respectiv zaharul), se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin. In cazul in care compozitia este prea moale se mai adauga putina faina, iar daca este prea uscata, putina apa.
Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.
Se intinde intr-o foaie putin mai mare decat forma de tarta, se aseaza in forma si se preseaza usor aluatul astfel incat acesta sa se "lipeasca" de peretii formei si apoi se taie surplusul de aluat.
2 portii... asta as vrea sa stiu si eu... de ce a fost trecut asa de catre PetitChef... reteta este pentru o tarta de 22 cm... am trecut asta pe blog, dar din pacate se pare ca aici nu a mai ajuns cand s-a facut transferul retetei de catre PetitChef...
2 portii... asta as vrea sa stiu si eu... de ce a fost trecut asa de catre PetitChef... reteta este pentru o tarta de 22 cm... am trecut asta pe blog, dar din pacate se pare ca aici nu a mai ajuns cand s-a facut transferul retetei de catre PetitChef...