Alcazare

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

8

Fursecul:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Albusurile se bat spuma tare, se amesteca cu zaharul pus treptat, se adauga nucile macinate si pesmetul.
    Se pun cu lingurita gogosele din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt sau margarina la distanta unele de altele.
    Se coc 15-20 minute la foc moale spre potrivit.
    Se face o crema din galbenusuri, zahar, cacao si lapte care se pun pe foc mic sa dea cateva clocote pana se topeste zaharul. Se lasa la racit, apoi se scoate apa din unt si se adauga cate o lingurita de crema cu cacao la unt, frecand mereu in acelasi sens. Dupa ce crema se raceste complet si se intareste, se ung cu multa crema alcazarele si se lipesc cate doua.

    O metoda mai simpla pentru crema este: se pun toate ingredientele la bain marie pana se topeste zaharul, se da deoparte continuand sa amestecati, si se adauga o tableta de ciocolata amaruie.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A fost delicioasa.

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Cred ca este prea multa crema.

abuz

anonymous

Nui tare satisfacatoare .

abuz

anonymous

F buuuuun

abuz

anonymous

Nebunie de rasfat!!

abuz

anonymous

BUUUUUUUUUUUUUU SI USOR DE PREPARAT

abuz

corinastoica

FFF bun dar trebuie rabdare!

abuz