Albusurile se bat spuma tare, se amesteca cu zaharul pus treptat, se adauga nucile macinate si pesmetul. Se pun cu lingurita gogosele din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt sau margarina la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute la foc moale spre potrivit. Se face o crema din galbenusuri, zahar, cacao si lapte care se pun pe foc mic sa dea cateva clocote pana se topeste zaharul. Se lasa la racit, apoi se scoate apa din unt si se adauga cate o lingurita de crema cu cacao la unt, frecand mereu in acelasi sens. Dupa ce crema se raceste complet si se intareste, se ung cu multa crema alcazarele si se lipesc cate doua.
O metoda mai simpla pentru crema este: se pun toate ingredientele la bain marie pana se topeste zaharul, se da deoparte continuand sa amestecati, si se adauga o tableta de ciocolata amaruie.
Comentarii:
A fost delicioasa.
Excelent
Cred ca este prea multa crema.
Nui tare satisfacatoare .
F buuuuun
Nebunie de rasfat!!
BUUUUUUUUUUUUUU SI USOR DE PREPARAT
FFF bun dar trebuie rabdare!