Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 lingurita cu varf amoniac(amoniu pentru biscuiti) 1 praf de sare cca 450 - 500 g faina Pentru...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 150 g zahar 2 oua 50 g unt topit 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 ml lapte Crema: 300 g zahar 100 g...
Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos , 1/2...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Aluatul : 320 g faina, 150 g unt, 150 ml smintina, un ou, o lingurita rasa praf de copt, bicarbonat de sodiu sau de amoniu , un virf de cutit sare,...