Ingrediente: blat: 7 oua 7 lg zahar -8 lg faina 1 plic zahar vanilat sare 1 lg apa rece 1 lg ulei 1 praf de copt crema cu mascarpone: 200 g mascarpone 2...
Ingrediente: Blat: 100 ml apa, 100 ml ulei, 350 g faina, 25 g drojdie, un parf de sare, 3 linguri cu varf de zahar. Sirop: 200 ml apa, 1 felie de lamaie, 3...
Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: Jeleul de struguri: 250 gr struguri ( doar boabe) 300 ml zeama compot de piersici 2 linguri zahar 1 plic gelatina granule (10 g) Crema de iaurt:...
Ingrediente: 3 oua mari sau 4 mici 150 g zahar 150 g faina 1/4 lingurita praf de copt 4 galbenusuri 200 g zahar pudra 2 pachetele zahar vanilat 1 kg branza de...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 300 g de unt 250 g de zahar 2 linguri de cafea solubila 300 g de faina Un pliculet de praf de copt Un praf de sare 3 linguri de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.