Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut...
Ingrediente: BLAT: 2 oua 250 g faina 200 g zahar 150 g margarina 50 g cacao 450 ml lapte 1 plic praf de copt esenta de rom CREMA: 1 plic budinca cu gust de...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 100-120 g unt 60 g zahar 5 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie 200 g biscuiti 100 g nuca de cocos 60-80 g nuca prajita si...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 20 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unirea ce...
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 0 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unirea - ce...
Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...