Ingrediente: 1/4 kg prune uscate, 150 g orez, 1/2 lingurita sare, 100 g unt, 100?150 g zahar, 15 ml rom, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii, 30 g faina, 150 g zahar...
Ingrediente: 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici etc, 200 g franzela, 300 ml lapte, 100 g unt, 5 oua, 1/4 1 smîntîna, coaja de lamiie, 150 g zahar...
Ingrediente: 67 cornuri mici (230?250 g), 1/2 1 lapte, 200 ml smîntîna, 4 oua, 100 g zahar tos, o lingura gem de caise, o lingurita cu vîrf gem din - coji de...
Ingrediente: 1 plic praf pentru budinca de vanilie 500 ml lapte 3 linguri zahar 200 ml frisca lichida 1 plic zahar vanilinat 300 g capsune sau fructe proaspete...
De multe ori ne mai ramane umplutura. atunci cand facem sarmale, si nu stim ce sa mai facem cu ea. Cand am facut, recent, sarmale cu carne de porc, entru ca ma grabeam, am pus umplutura ramasa intr-o forma de copt unsa cu ulei si tapetata cu gris, am uns-
Ne place orice e facut cu mere si are gust de scortisoara ! Budinca de orez cu mere se face tare repede si este tare, tare buna ! Am fiert o cana de orez (aproximativ 250 g ) in 2,5 cani cu lapte (de regula masor orezul si laptele il pun de
Si-a mai trecut un aaaan .... Va doresc un An Nou cu belsug in suflete si-n camari, sanatate si numai voie buna. O idee rapida si excelenta pentru niste cozonac ori poate paine care nu mai au succesul zilelor in care le puteam numi foarte proaspete. (c
Imprima reteta . Mi-am spus sa va arat intai rezultatele si-apoi sa va povestesc procedeul. :) Pana sa scriu cele ce urmeaza, am incercat mai multe retete, toate aluaturile fiind varianta purista, deci numai cu drojdie naturala si absolut toate rezultat