Budinca de fasole verde

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare,vegeta, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt.
- Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu o lingura cu pesmet. Asezam fasolea verde si deasupra punem amestecul de oua. Dam la cuptor pentru 15-20 minute. Este foarte buna atat calda cat si rece,cu castraveti in saramura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Ar fi interesanta, dar fara vegeta. De ce trebuie sa ne otravim?
anonymous
Cand aud de "Vegeta" ma apuca greata!
Punctează această reţetă