Budinca de fasole verde

Budinca de fasole verde
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare,vegeta, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt.
  • Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu o lingura cu pesmet. Asezam fasolea verde si deasupra punem amestecul de oua. Dam la cuptor pentru 15-20 minute. Este foarte buna atat calda cat si rece,cu castraveti in saramura.

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ar fi interesanta, dar fara vegeta. De ce trebuie sa ne otravim?

abuz

anonymous

Cand aud de "Vegeta" ma apuca greata!

abuz