Petitchef

Bors cu Cartofi, Smantana

10 rețete
Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana

Bors de pui cu orez si dres cu smantana

(14 voturi), (16)
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: carcasa de pui 1 pahar smantana 3-4 cartofi potriviti 1 ceapa mare 1 cutie rosii 1 kg bors 150 g orez 3 morcovi delikat, sare, piper patrunjel 4-5...
Rețetă Bors cu afumatura si cartofi

Bors cu afumatura si cartofi

(43 voturi), (9) , (27)
Felul principal Foarte ușor 25 min 20 min
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 6 cartofi medii 2 scarite de porc sau garf afumate 200 g smantana 1 ou 200 g rosii pasate 1 litru de bors si o legatura de leustean
Rețetă Borș de sfeclă roșie

Borș de sfeclă roșie

(311 voturi), (43) , (142)
Antreuri Foarte ușor 15 min 40 min
Ingrediente: o sfeclă roșie măricică, 2 cepe, 2 morcovi, 2 cartofi 1 litru borș, pătrunjel verde, leuștean, 2 ouă, smântână.
Rețetă Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

(19 voturi), (1) , (15)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g carne vita, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de...
Rețetă Bors rusesc

Bors rusesc

(18 voturi), (3) , (21)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(212 voturi)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Cioarba din aripioare de pui dreasa cu smantana

Cioarba din aripioare de pui dreasa cu smantana

(4 voturi), (8)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: aripioare de pui 2-3 morcovi 2 cartofi 1 ceapa putina varza bors smantana bulion paste fainoase sare, piper, tarhon, cimbru 3 oua patrunjel
Rețetă Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

(189 voturi), (30) , (47)
Desert Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Rețetă Ciorba de perisoare à la grec

Ciorba de perisoare à la grec

(13 voturi), (26)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 cub supa de legume...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Zurek- ciorba poloneza

Zurek- ciorba poloneza

(7 voturi), (1) , (10)
Felul principal Foarte ușor 20 min 40 min
Ingrediente: la 2-3 L de apa adaugam dupa gust ceapa , telina radacina, pastarnac/patrunjel radacina, 10 ciuperci de marime potrivita cartofi (vreo 4 taiati...
Rețetă Ciorba ardeleneasca cu afumatura

Ciorba ardeleneasca cu afumatura

(17 voturi), (5) , (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 700 g costite afumate 400 g smantana 2 cartofi 2 cepe 1 morcov 3-4 linguri otet 2 galbenusuri 2 l apa sare piper ulei
Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Loboda si stevia, sanatatea din natura!

(79 voturi)

Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează