Ciorba ardeleneasca cu afumatura

Ciorba ardeleneasca cu afumatura
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam costitele, le taiem si le oparim 5 minute pt a iesi sarea trecem costitele in apa fiarta pt ciorba, adaugand morcovul si cartofii taiati marunt si lasam sa fiarba bine.
  • Separat calim ceapa in ulei, adaugam boia si le punem in ciorba amestecam galbenusurile cu smantana si otet.
  • Luam din ciorba si amestecam cu ouale, smantana si otetul, amestecand continuu turnam pana se incalzeste bine amestecul, apoi rasturnam totul in ciorba si mai lasam sa dea cateva clocote.
anemonaAnemona

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut si eu aceasta ciorba. Foarte delicioasa! Multumesc pentru reteta!

abuz

anonymous

Buna buna

abuz

anonymous

Super buna :X

abuz

anonymous

ESTE GUSTOASA MERGE BINE DUPA O BETIE

abuz

anonymous

Am facut si eu cirba dupa acesta reteta, a iesit super buna.

abuz

anonymous

Praf

abuz