Ciorba ardeleneasca cu afumatura

Ciorba ardeleneasca cu afumatura
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salpicão - salata braziliana


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam costitele, le taiem si le oparim 5 minute pt a iesi sarea trecem costitele in apa fiarta pt ciorba, adaugand morcovul si cartofii taiati marunt si lasam sa fiarba bine.
  • Separat calim ceapa in ulei, adaugam boia si le punem in ciorba amestecam galbenusurile cu smantana si otet.
  • Luam din ciorba si amestecam cu ouale, smantana si otetul, amestecand continuu turnam pana se incalzeste bine amestecul, apoi rasturnam totul in ciorba si mai lasam sa dea cateva clocote.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

25/02/2015

Am facut si eu aceasta ciorba. Foarte delicioasa! Multumesc pentru reteta!

(0) (0) abuz
22/10/2012

Buna buna

(0) (0) abuz
09/08/2012

Super buna :X

(0) (0) abuz
21/02/2012

ESTE GUSTOASA MERGE BINE DUPA O BETIE

(0) (0) abuz
17/10/2011

Am facut si eu cirba dupa acesta reteta, a iesit super buna.

(0) (0) abuz
11/07/2011

Praf

(0) (0) abuz



+