Placinte cu gem
Ingrediente
8
Pt aluat:
Pt umplutura:
Rețete inrudite
-
Plăcinte din foitaj cu brânză: o rețetă super ușoară și delicioasă
-
Börek, plăcinte turcești cu feta si pătrunjel
-
Mini plăcinte pufoase cu spanac și brânză de capră
-
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar si apa cat cuprinde, se lasa un pic mai moale, cand este aproape terminat se pune uleiul si se mai framanta pana la incorporarea lui.
- Framant cu robotul, folosesc dispozitivele pt aluat. Se lasa aluatul la dospit. Dupa dospire, pe o suprafata bine unsa cu ulei, se iau bucati de aluat, care se intind rotund (nu prea sunt rotunde ale mele) si pe jumatate se aseaza 1 lingura cu gem apoi pliem placinta pe jumatate si o coacem in tigaie cu putin ulei, la foc mic pe ambele parti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: