Paine spaniola

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
1 h 5 m
569 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.34 (0.33€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paine impletita aromata cu pesto


Preparare

Preparare20 min
Gătire45 min
  • Se pun ingredientele in cuva in aceasta ordine: apa, margarina taiata in bucati, sarea, zaharul, faina si drojdia. Se conecteaza programul de framantat si dospit (la Moulinex progr.11).
  • Se scoate aluatul, se pune pe o suprafata cu faina se se da forma. Se cresteaza cu cutitul, se pune in tava si se pulverizeaza cu apa. Se pune in cuptorul preincalzit in care pus un vas mic cu apa.
  • Se lasa 45 minute la 200ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 568Kcal
  • Carbo: 96.4g
  • Grăsimi: 11.9g
  • Grăsimi sat.: 2.4g
  • Proteine: 15.2g
  • Fibre: 5g
  • Zahăr: 9.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (215g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+