Petitchef

Paine graham

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus ingredientele la framantat si dospit in masina de paine astfel:mai intai apa, apoi uleiul, faina se amesteca cu zaharul si sarea se adauga peste lichide in masina iar deasupra fainii punem pliculetul de drojdie.La mine acest program dureaza 1h jumatate.
  • Dupa terminarea programului la masina de paine scoatem aluatul si pe masa de lucru unsa cu putin ulei intindem o foaie cu sucitorul , apoi rulam foaia si o punem in tava in care am pus hartie de copt.
  • Crestam aluatul cu ajutorul unui cutit si il mai lasam putin la crescut, apoi il bagam in cuptor la 230 grade timp de 20 minute depinde de cuptor.
  • Scoatem painea din tava si deasupra punem un prosop de bucatarie pana la racire.Iata ce a iesit.


Poze

Paine graham
Paine graham - poza 2
Paine graham - poza 3
Paine graham - poza 4
Paine graham - poza 5
Paine graham - poza 6
Paine graham - poza 7
Paine graham - poza 8
Paine graham - poza 9
Paine graham - poza 10
Paine graham - poza 11
Paine graham - poza 12
Paine graham - poza 13

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum sa faci paine de casa – colectie de retete Cum sa faci paine de casa – colectie de retete „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează