Cornbread italiana ? paine cu malai italiana

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră
650 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare35 min
Gătire25 min
  • Amestecam ingredientele uscate : faina, malaiul si praful de copt. Lasam deoparte.
  • Topim untul, il lasam sa se raceasca putin, adaugam ouale, amestecam putin apoi turnam si laptele batut si mai mixam pana se amesteca toate bine.
  • In acest amestec punem legumele, maslinele,verdeata, amestecam usor. Potrivim de sare si piper.
  • Turnam acest amestec peste ingredientele solide amestecante anterior. Omogenizam bine.
  • Tapetam un vas care merge la cuptor , turnam amestecul obtinut, presaram branza sau cascavalul ras. Dam la cuptor 25 min. la foc potrivit (180°).

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 650Kcal
  • Carbo: 80g
  • Grăsimi: 23.7g
  • Grăsimi sat.: 11.5g
  • Proteine: 24.7g
  • Fibre: 7.5g
  • Zahăr: 9.1g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (348g)
MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: