Cornbread italiana ? paine cu malai italiana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare35 min
Gătire25 min
- Amestecam ingredientele uscate : faina, malaiul si praful de copt. Lasam deoparte.
- Topim untul, il lasam sa se raceasca putin, adaugam ouale, amestecam putin apoi turnam si laptele batut si mai mixam pana se amesteca toate bine.
- In acest amestec punem legumele, maslinele,verdeata, amestecam usor. Potrivim de sare si piper.
- Turnam acest amestec peste ingredientele solide amestecante anterior. Omogenizam bine.
- Tapetam un vas care merge la cuptor , turnam amestecul obtinut, presaram branza sau cascavalul ras. Dam la cuptor 25 min. la foc potrivit (180°).
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 650Kcal
- Carbo: 80g
- Grăsimi: 23.7g
- Grăsimi sat.: 11.5g
- Proteine: 24.7g
- Fibre: 7.5g
- Zahăr: 9.1g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (348g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă