Se bat ouale (albusul impreuna cu galbenusurile) cu zaharul, se adauga pe rand: uleiul, malaiul, sucul de rosii in care s-a pus praful de cop, faina alba, vanilia, scortisoara apoi fructele.
Se tapeteaza o tava, nu prea mare, cu hartie de copt, se pune compozitia si se coace cca 40 de minute.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar praf. Se pot folosi orice fructe sau se face simpla, fara fructe.
E simpla, gustoasa, aspectuoasa. Dana va doreste: Pofta buna!
Caut de mult acest gen de prajitura careia bunica mea o numea turtoi si era f buna Aceasta trebuie sa fie si mai buna ptr. ca este mai sofisticata.Chiar astazi desi este f.f.f. cald ,mai pe seara o voi face dar fara fructe .Tine-mi pumnii.
Comentarii (21):
Excelenta
Deosebita, foarte buna si usor de facut ! Multumim daniela1!
Am mai mancat si e gustoasa
Caut de mult acest gen de prajitura careia bunica mea o numea turtoi si era f buna Aceasta trebuie sa fie si mai buna ptr. ca este mai sofisticata.Chiar astazi desi este f.f.f. cald ,mai pe seara o voi face dar fara fructe .Tine-mi pumnii.
SUPER FAINA
Excelent
Nada,muy buena!
F simpla de facut si economica
Se poate pune si frisca in loc de zahar praf
Super buna