Ciuperci boieresti
Ingrediente
Preparare
- Pieptul de pui robotit , apoi amestecat cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.
- "Palariile" ciupercilor pus intr-un vas termorezistent,
umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. - Acoperim cu cascaval ras,stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.Se servesc calde.
Nutriție
- Carbo: 3.8g
- Grăsimi: 5.6g
- Grăsimi sat.: 2.7g
- Proteine: 9.8g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 1.5g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 3
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ce urit ai criticat pe persoana care a incercat sa ne dea o reteta care a crezut ca o putem folosi.Poate ca nu a fost la gradinita si poate ca nu a avut ocazia de o educatie mai buna.Ar trebui sa-ti ceri scuze!
anonymous
Excelente! Ar fi bine, sa invatam si sa nu criticam .Multumesc pentru reteta.!
Monica
Mai, dar nu puteti decat sa criticati? asa perfecte sunteti?
cameliapad
Componentele promit o reteta buna, dar ce inseamna pieptul de pui ,,robotit" ? Si in fotografii pare ca se mai pune ceva inainte in palariile ciupercilor. Nu prea as vrea sa merg la ghici, nu mi se pare corect.
ancamaria
Daca nu stiti sa vorbiti romaneste, de ce va mai faceti de ris si scriind?!?
anonymous
Ciupercile tale nu sunt culese din copaci, deci nu pot avea codite. Si fie-mea a invatat la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite. Tu n-ai fost la gradinita cand erai mica? Pari cam inculta!
Punctează această reţetă