Pieptul de pui robotit , apoi amestecat cu morcovul, usturoiul si coditele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.
"Palariile" ciupercilor pus intr-un vas termorezistent, umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca.
Acoperim cu cascaval ras,stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.Se servesc calde.
Ce urit ai criticat pe persoana care a incercat sa ne dea o reteta care a crezut ca o putem folosi.Poate ca nu a fost la gradinita si poate ca nu a avut ocazia de o educatie mai buna.Ar trebui sa-ti ceri scuze!
Componentele promit o reteta buna, dar ce inseamna pieptul de pui ,,robotit" ? Si in fotografii pare ca se mai pune ceva inainte in palariile ciupercilor. Nu prea as vrea sa merg la ghici, nu mi se pare corect.
Ciupercile tale nu sunt culese din copaci, deci nu pot avea codite. Si fie-mea a invatat la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite. Tu n-ai fost la gradinita cand erai mica? Pari cam inculta!
Comentarii:
Ce urit ai criticat pe persoana care a incercat sa ne dea o reteta care a crezut ca o putem folosi.Poate ca nu a fost la gradinita si poate ca nu a avut ocazia de o educatie mai buna.Ar trebui sa-ti ceri scuze!
Excelente! Ar fi bine, sa invatam si sa nu criticam .Multumesc pentru reteta.!
Mai, dar nu puteti decat sa criticati? asa perfecte sunteti?
Componentele promit o reteta buna, dar ce inseamna pieptul de pui ,,robotit" ? Si in fotografii pare ca se mai pune ceva inainte in palariile ciupercilor. Nu prea as vrea sa merg la ghici, nu mi se pare corect.
Daca nu stiti sa vorbiti romaneste, de ce va mai faceti de ris si scriind?!?
Ciupercile tale nu sunt culese din copaci, deci nu pot avea codite. Si fie-mea a invatat la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite. Tu n-ai fost la gradinita cand erai mica? Pari cam inculta!