Chiftelute de peste

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/10/2017

Cum scapam dom'le dde Naina asta?

(1) (0) abuz
Diana Lucia, 09/10/2017

Pangasius, un peste pe care nu l-as da nici la pisici. Este crescut in conditii oribile.

(1) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 09/10/2017

Pangasius? Cel mai prost peste pe care puteai sa-l alegi! Cei mai buni pesti pentru chiftelute sunt novacul, stiuca, crapul, merlucius, codul, salaul. Pentru tine pangasius e bun pentru ca e ieftin si il iei file? N-ai vazut niciun documentar despre cum si unde sunt crescuti pestii astia? Daca ai sa vezi intr-un final vreunul n-ai sa mai pui gura in viata ta pe pangasius! In afara de faptul ca folosesti pestele asta nici reta in sine nu e ok atat timp cat intai fierbi pestele si cu el fiert formezi chiftelele pe care le prajesti pe urma. Pai ai piredut tot gustul pestelui daca procedezi asa. Ia intra tu pe blogul "Pofta buna" al d-nei Gina Bradea si vezi acolo cum se fac chiftelele din peste, d-na Bradea fiind specialista scolita in domeniul culinar. Cauta blogul ca ai multe de invatat de acolo ca nu ne nastem gata invatati si nu avem cum sa stim totul!

(1) (1) abuz



+