Cartofi noi crocanti
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!
-
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Se incinge cuptorul la 220 grade C. Cartofii se spala si se fierb 12 minute. Se scurg si se taie in jumatati. Se amesteca cu maslinele, caperele si ierburile aromate.
- Se adauga 4 lg ulei de masline si se amesteca. Se pun intr-o tava cu hartie de copt. Restul de 2 lg ulei de masline se amesteca cu otetul si se toarna peste cartofi. Se dau la copt pt 40 minute, pana se rumenesc.
- Reprezinta un pranz excelent, extrem de aromat. Otetul aduce o aroma incredibila de fina iar caperele si maslinele completeaza bogatia gustului.
Retete vegane
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!