Petitchef

Bulete de peste

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
140 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.21 (0.3€/porție)

Preparare

  • Pestele se fierbe in apa sarata pentru vreo 5 minute, dupa care se scurge si se marunteste.
    Ceapa curata impreuna cu usturoiul si ardeiul se maruntesc de asemenea, dupa care se adauga la pestele maruntit.
  • Peste aceasta compozitie se adauga faina cu praful de copt.
    Se separa galbenusul de albus. Galbenusul va lega compozitia iar albusul o va face usoara si pufoasa.
  • Galbenusului ii adaugam cele 2 linguri de lapte, care il turnam peste amestecul de peste.
    Amestecul se omogenizeaza bine.
    Albusul se bate spuma , dupa care se adauga usor in compozitie.
  • Se pune la incins ulei intr-o tigaie, pe foc domol.
    Buletele se vor pune cu ajutorul unei lingurite umezite in prealabil in uleiul fierbinte, unde se vor tine pentru aproximativ 30 de secunde.
  • Se prajesc foarte repede, capatand o frumoasa nuanta aurie.Se scot cu o spumiera.Se pun pe servetele absorbante.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 140Kcal
  • Carbo: 22.5g
  • Grăsimi: 1.9g
  • Grăsimi sat.: 0.5g
  • Proteine: 6.8g
  • Fibre: 2.3g
  • Zahăr: 3.6g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (106g)


Poze

Bulete de peste
Bulete de peste - poza 2
Bulete de peste - poza 3
Bulete de peste - poza 4
Bulete de peste - poza 5
Bulete de peste - poza 6
Bulete de peste - poza 7
Bulete de peste - poza 8
Bulete de peste - poza 9
Bulete de peste - poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează