Pestele se fierbe in apa sarata pentru vreo 5 minute, dupa care se scurge si se marunteste. Ceapa curata impreuna cu usturoiul si ardeiul se maruntesc de asemenea, dupa care se adauga la pestele maruntit.
Peste aceasta compozitie se adauga faina cu praful de copt. Se separa galbenusul de albus. Galbenusul va lega compozitia iar albusul o va face usoara si pufoasa.
Galbenusului ii adaugam cele 2 linguri de lapte, care il turnam peste amestecul de peste. Amestecul se omogenizeaza bine. Albusul se bate spuma , dupa care se adauga usor in compozitie.
Se pune la incins ulei intr-o tigaie, pe foc domol. Buletele se vor pune cu ajutorul unei lingurite umezite in prealabil in uleiul fierbinte, unde se vor tine pentru aproximativ 30 de secunde.
Se prajesc foarte repede, capatand o frumoasa nuanta aurie.Se scot cu o spumiera.Se pun pe servetele absorbante.