Bulete de branza/ cheeseballs

Altele
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se amesteca bine toate branzele cu ouale, faina si praful de copt. Se formeaza bilute cu diametrul de 2-3 cm si se dau prin pesmet. Se formeaza toate bilutele inainte de a se incepe prajirea.
  • Pentru prajit am folosit o cratita mica, cu diametrul de 20 cm. La prajit, bilutele trebuie scufundate complet in ulei si astfel am folosit ulei mai putin.
    Se incinge foarte bine uleiul.
  • Se incearca cu una din bilute, trebuie sa se ridice la suprafata, daca sta lipita de fund, uleiul nu este de ajuns de incins. Se prajesc pe rand, cate 4-5 odata, cate 2-3 minute, pana cand sunt rumenite, si se scot cu o paleta cu gauri pe un servetel sa mai absoarba din excesul de ulei.
  • Sunt foarte bune calde, dar se pot pastra si pentru a doua zi, si se pot incalzi la cuptorul cu microunde.

Punctează această reţetă

MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sunt foarte f, f, bune ! eu , le fac in cuptor..

am gătit această rețetă
abuz

Machilleos

Eu le fierb și apoi le dau prin pesmet

abuz

anonymous

"toate branzele"? Se zice "branzeturile". Tu oricum nu faci nici o branza!

abuz