Bulete de branza/ cheeseballs
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se amesteca bine toate branzele cu ouale, faina si praful de copt. Se formeaza bilute cu diametrul de 2-3 cm si se dau prin pesmet. Se formeaza toate bilutele inainte de a se incepe prajirea.
- Pentru prajit am folosit o cratita mica, cu diametrul de 20 cm. La prajit, bilutele trebuie scufundate complet in ulei si astfel am folosit ulei mai putin.
Se incinge foarte bine uleiul. - Se incearca cu una din bilute, trebuie sa se ridice la suprafata, daca sta lipita de fund, uleiul nu este de ajuns de incins. Se prajesc pe rand, cate 4-5 odata, cate 2-3 minute, pana cand sunt rumenite, si se scot cu o paleta cu gauri pe un servetel sa mai absoarba din excesul de ulei.
- Sunt foarte bune calde, dar se pot pastra si pentru a doua zi, si se pot incalzi la cuptorul cu microunde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sunt foarte f, f, bune ! eu , le fac in cuptor..
am gătit această rețetă
M
Machilleos
Eu le fierb și apoi le dau prin pesmet
anonymous
"toate branzele"? Se zice "branzeturile". Tu oricum nu faci nici o branza!
Punctează această reţetă