Se amesteca bine toate branzele cu ouale, faina si praful de copt. Se formeaza bilute cu diametrul de 2-3 cm si se dau prin pesmet. Se formeaza toate bilutele inainte de a se incepe prajirea.
Pentru prajit am folosit o cratita mica, cu diametrul de 20 cm. La prajit, bilutele trebuie scufundate complet in ulei si astfel am folosit ulei mai putin. Se incinge foarte bine uleiul.
Se incearca cu una din bilute, trebuie sa se ridice la suprafata, daca sta lipita de fund, uleiul nu este de ajuns de incins. Se prajesc pe rand, cate 4-5 odata, cate 2-3 minute, pana cand sunt rumenite, si se scot cu o paleta cu gauri pe un servetel sa mai absoarba din excesul de ulei.
Sunt foarte bune calde, dar se pot pastra si pentru a doua zi, si se pot incalzi la cuptorul cu microunde.
Comentarii:
Sunt foarte f, f, bune ! eu , le fac in cuptor..
Eu le fierb și apoi le dau prin pesmet
"toate branzele"? Se zice "branzeturile". Tu oricum nu faci nici o branza!