Bulete din branza de burduf

Un aperitiv care se prepara repede, din ingrediente putine si este si foarte gustos.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare5 min
Gătire7 min
- Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana obtinem un aluat consistent.
- Formam bilute si le punem la prajit in ulei incins. Bilutele nu trebuie facute foarte mari pentru ca ele se vor umfla in ulei.
- Trebuie sa stea la prajit cam 3 minute pe fiecare parte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SE framinta cu apa minerala si un pic de bicarbonat nu cu praf de copt .
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Pro: se fac f. repede
contra:nu isi pastreaza forma la prajit, sunt cam grele pentru digestie
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Ce ne facem cu prajeala?
am gătit această rețetă
A
adicor
Se pot face si la cuptor ???
anonymous
Excelent
anonymous
Ff foarte gustoase.
anonymous
Super
Punctează această reţetă