Briose cu carne

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Toate ingredientele pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.
  • Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu oul si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust, iar la sfarsit incorporam si boabele de porumb.
  • Aluatul se imparte in 12 bilute. Fiecare biluta se intinde pana obtinem cun cerculet de cca 0,5 cm grosime. Punem in mijloc cate o lingura de umplutura,acoperim cu cascaval.
  • Strangem marginile, formand o bocceluta.Fiecare bocceluta o punem in forma de briose ( cu "motul" boccelutei dedesupt) si lasam din nou la crescut.
    Ungem cu galbenus de ou desfacut cu putin lapte si presaram cu susan.
  • Dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc frumos deasupra, in jur de 30-35 de minute.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Asta fac si eu acuma.. sper sa iasa

abuz

anonymous

SUPER SIMPLU.

abuz