Briose cu carne
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Toate ingredientele pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.
- Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu oul si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust, iar la sfarsit incorporam si boabele de porumb.
- Aluatul se imparte in 12 bilute. Fiecare biluta se intinde pana obtinem cun cerculet de cca 0,5 cm grosime. Punem in mijloc cate o lingura de umplutura,acoperim cu cascaval.
- Strangem marginile, formand o bocceluta.Fiecare bocceluta o punem in forma de briose ( cu "motul" boccelutei dedesupt) si lasam din nou la crescut.
Ungem cu galbenus de ou desfacut cu putin lapte si presaram cu susan. - Dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc frumos deasupra, in jur de 30-35 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
anonymous
Asta fac si eu acuma.. sper sa iasa
anonymous
SUPER SIMPLU.
Punctează această reţetă