Briose cu cascaval si sunca
Ingrediente
8
Pentru 14 - 16 briose avem nevoie de:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Nu este nevoie sa adaugam sare, pentru ca atat sunca, cat si cascavalul contin sare.
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, malaiul, praful de copt si bicarbonatul.
Ceapa se taie rondele, sunca si cascavalul se taie cubulete si se adauga toate peste amestecul de faina.
Batem oul, turnam cana de lapte si untul topit, dupa ce s-a racorit putin.
Omogenizam ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte si unt. Umplem formele de muffins si le coacem la 200 de grade pentru aproximativ 25 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Maly93
Foarte bune! Eu am mai adaugat putin ardei rosu si patrunjel. Data viitoare voi adauga si niste sare pt ca nu au iesit suficient de sarate dupa gustul meu
am gătit această rețetă
anonymous
Le-am facut si eu sunt super bune :D
am gătit această rețetă
anonymous
Ok!
anonymous
Pe bune
anonymous
Ok!
anonymous
Cred ca sunt bun. le voi incerca cu siguranta
anonymous
De cand o caut!!
anonymous
Cred ca sunt f bune ,o sa le incerc!
anonymous
Cu ce se servesc aceste porcarii?
anonymous
Bune
Punctează această reţetă