Petitchef

Aperitiv pentru bere

Aperitiv
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
239 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 2.16 (0.36€/porție)

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza.
  • Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.
  • Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  • Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 239Kcal
  • Carbo: 25.8g
  • Grăsimi: 11.3g
  • Grăsimi sat.: 6.8g
  • Proteine: 7.4g
  • Fibre: 1.8g
  • Zahăr: 2g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (130g)


Întrebări:




Comentarii:

27/12/2012

Este o reteta extraordinara daca se adauga si putina boia iute la sfarsit.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante aperitiv
Mini croissante aperitiv
8 porții
35 min
Ușor
Rețetă Boxty - clatite irlandeze din cartofi
Boxty - clatite irlandeze din cartofi
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează