Stiam ca se serveste cu frunze de varza pe post de lingura.Oricum ca peste tot sunt mici " floricele" si tot oricum este excelenta. Prestez cate-un castron pe post de felul 1,2 si 3 :)
Taboulah nu este doar libaneza, este specific tarilor arabe dar, chiar si bucatariei sa-i zicem, musulmane (Irak, Iordania, Siria, Turcia, etc). Este foarte racoritoare si apetisanta (desi nu ma omor dupa couscous).
Comentarii (13):
Este foarte buna o fac des si cu burgul
Stiam ca se serveste cu frunze de varza pe post de lingura.Oricum ca peste tot sunt mici " floricele" si tot oricum este excelenta. Prestez cate-un castron pe post de felul 1,2 si 3 :)
Se poate inlocui couscousul cu altceva mai " romanesc"?
EXCELENTA RETETA
Sanatoasa f.gustoasa
Cred ca e foarte buna, o voi incerca cu siguranta.
Taboulah nu este doar libaneza, este specific tarilor arabe dar, chiar si bucatariei sa-i zicem, musulmane (Irak, Iordania, Siria, Turcia, etc). Este foarte racoritoare si apetisanta (desi nu ma omor dupa couscous).
Sanatoasa
Sanatoasa, gustoasa,
F buna,sanatoasa si de sezon