Tabouleh cu naut

Tabouleh cu naut
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac pentru 10 minute pana apa e complet absorbita, cuscus-ul se tripleaza aproape in volum.
    Cuscusul racorit bine se amesteca cu restul de ingrediente.
  • Pt servit pregatim urmatorul sos: 200g iaurt nature 0% + 2-3 linguri zeama de lamaie ori chitra + 3-4 frunzulite de menta tocata marunt (perfect se armonizeaza cu restul ingredientelor).
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am auzit-o la radio. O voi incerca negresit!

abuz

anonymous

Ceva nou!

abuz

anonymous

Tres bon

abuz