Snitel pane de porc

Antreuri
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Carnea din pulpa de obicei, se taie in felii care se bat pana se subtieaza, dupa care se presara cu amestecul de condimente pregatit, se dau prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti... se scot pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe plusul de ulei... servim cu diferite legume sotate sau cu piureuri. Pofta buna!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

stiuca

Leca leca

abuz

anonymous

Daca servesti snitel pane ca antreu, ce mai servesti la felul principal?

abuz

terezito

Nu este nimic nou, dar este ffff.bun

abuz

anonymous

Nimic nou!

abuz

anonymous

Fara suflet

abuz

anonymous

Bun!!!

abuz

anonymous

Lolea

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

Super bun

abuz
  • pagina 1 / 2