Snitel pane de porc

Antreuri
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Camembert pané


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Carnea din pulpa de obicei, se taie in felii care se bat pana se subtieaza, dupa care se presara cu amestecul de condimente pregatit, se dau prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti... se scot pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe plusul de ulei... servim cu diferite legume sotate sau cu piureuri. Pofta buna!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
stiuca, 22/08/2016

Leca leca

(0) (0) abuz
21/08/2016

Daca servesti snitel pane ca antreu, ce mai servesti la felul principal?

(1) (0) abuz
terezito, 15/02/2016

Nu este nimic nou, dar este ffff.bun

(0) (1) abuz
17/12/2015

Nimic nou!

(0) (1) abuz
24/01/2014

Fara suflet

(0) (0) abuz
24/11/2013

Bun!!!

(1) (0) abuz
22/05/2013

Lolea

(0) (0) abuz
23/04/2013

Super bun

(0) (0) abuz
20/04/2013

Fff bun

(0) (0) abuz
24/02/2013

Super bun

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+