Snitel pane de porc
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Carnea din pulpa de obicei, se taie in felii care se bat pana se subtieaza, dupa care se presara cu amestecul de condimente pregatit, se dau prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti... se scot pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe plusul de ulei... servim cu diferite legume sotate sau cu piureuri. Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
stiuca
Leca leca
anonymous
Daca servesti snitel pane ca antreu, ce mai servesti la felul principal?
T
terezito
Nu este nimic nou, dar este ffff.bun
anonymous
Nimic nou!
anonymous
Fara suflet
anonymous
Bun!!!
anonymous
Lolea
anonymous
Super bun
anonymous
Fff bun
anonymous
Super bun
Punctează această reţetă