Salată waldorf

Salată Waldorf
Antreuri
Foarte ușor
20 min

rețetă cu originile în Statele Unite

Ingrediente

4

Preparare

  • Nucile se pun într-o tavă pe hârtie pergament în cuptor la 160 grade C pentru 4-5 minute până când se prăjesc ușor.
    Amestecăm maioneza cu iaurtul, sucul de lămâie și muștarul într-un castron.
    Țelina se curăță, se spală și se taie fideluță, apoi se amestecă imediat cu maioneza.
    Merele se spală, se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi, se taie rondele, apoi fideluță.
    Se adaugă și merele în castronul cu maioneza și se amestecă bine.
    Condimentăm cu sare și piper.
    Se dă la rece pentru minim o oră.
    Desfacem salata și păstrăm 4 frunze (cele mai mari), câte una pentru fiecare farfurie.
    Restul de salată Iceberg se toacă mărunt și se amestecă cu compoziția din castron.
    Adăugăm și boabele de struguri în salată și amestecăm ușor.
    Împărțim salata pe cele 4 farfurii și ornăm cu nucile prăjite (de preferat sferturi).
    Poftă Bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Prea putina maioneza, eu as pune o cana intreaga. Nu prea se potrivesc nucile cu salata, iti lipseste inspiratia!

abuz

anonymous

E ok.

abuz

anonymous

Se poate si fara maioneza

abuz

anonymous

O jumătate de cană de maioneză? Și spunem că am mâncat.... doar o salată!!!!

abuz

anonymous

Da!

abuz

anonymous

Super delicioasa!

abuz

anonymous

Mai trebuia adaugata branza dupa gust

abuz

anonymous

Fara maioneza

abuz

anonymous

BUNAAAAAAAA

abuz

anonymous

Este buna

abuz
  • pagina 1 / 2