Salată waldorf

rețetă cu originile în Statele Unite
Ingrediente
4
Preparare
- Nucile se pun într-o tavă pe hârtie pergament în cuptor la 160 grade C pentru 4-5 minute până când se prăjesc ușor.
Amestecăm maioneza cu iaurtul, sucul de lămâie și muștarul într-un castron.
Țelina se curăță, se spală și se taie fideluță, apoi se amestecă imediat cu maioneza.
Merele se spală, se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi, se taie rondele, apoi fideluță.
Se adaugă și merele în castronul cu maioneza și se amestecă bine.
Condimentăm cu sare și piper.
Se dă la rece pentru minim o oră.
Desfacem salata și păstrăm 4 frunze (cele mai mari), câte una pentru fiecare farfurie.
Restul de salată Iceberg se toacă mărunt și se amestecă cu compoziția din castron.
Adăugăm și boabele de struguri în salată și amestecăm ușor.
Împărțim salata pe cele 4 farfurii și ornăm cu nucile prăjite (de preferat sferturi).
Poftă Bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Prea putina maioneza, eu as pune o cana intreaga. Nu prea se potrivesc nucile cu salata, iti lipseste inspiratia!
anonymous
E ok.
anonymous
Se poate si fara maioneza
anonymous
O jumătate de cană de maioneză? Și spunem că am mâncat.... doar o salată!!!!
anonymous
Da!
anonymous
Super delicioasa!
anonymous
Mai trebuia adaugata branza dupa gust
anonymous
Fara maioneza
anonymous
BUNAAAAAAAA
anonymous
Este buna
Punctează această reţetă