Salata de vinete coapte cu ceapa

Salata de vinete coapte cu ceapa
Antreuri
6 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Rețete inrudite

Salata panzanella - salata italiana


Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile.
  • Se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn adaugati galbenusurile.
  • Amestecati foarte bine galbenusurile.
  • Adaugati treptat uleiul picurand cate putin.
  • Amestecati ceapa taiata foarte fin.
  • Condimentati dupa gust.
  • Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece 3-6 grade. A se consuma in maxim 24-36 ore.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Prenume, 22/06/2017

Cum adica sa adaugam galbenusurile cu tocatorul de lemn?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/08/2013

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/07/2011

Eu nu coc vinetele cu ceapa, le coc singure, ceapa nu o coc ci o adaug taiata marunt la salata. Cateodata pun usturoi in loc de ceapa si e foarte gustoasa salata, incercati!

(0) (0) abuz
iudita, 12/07/2011

Este reteta cea mai cunoscuta si cea mai buna........felicitari

(0) (0) abuz
11/07/2011

Dupa dezghetare vinetele nu mai trebuie curatate, aceasta operatie se face cu migala inainte de congelare!
Daca pui galbenusuri in vinete si adaugi apoi ulei, e ca si cum ai fi pus maioneza. Te complici inutil!
Nu esti pe gustul meu.

(0) (0) abuz
10/07/2011

Hi,

um reactioneaza oul la vinete?

(0) (0) abuz



+