Salata de vinete coapte cu ceapa
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Salata panzanella - salata italiana
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile.
- Se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn adaugati galbenusurile.
- Amestecati foarte bine galbenusurile.
- Adaugati treptat uleiul picurand cate putin.
- Amestecati ceapa taiata foarte fin.
- Condimentati dupa gust.
- Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece 3-6 grade. A se consuma in maxim 24-36 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Prenume,
22/06/2017
Cum adica sa adaugam galbenusurile cu tocatorul de lemn?
am gătit această rețetă
16/07/2011
Eu nu coc vinetele cu ceapa, le coc singure, ceapa nu o coc ci o adaug taiata marunt la salata. Cateodata pun usturoi in loc de ceapa si e foarte gustoasa salata, incercati!
I
11/07/2011
Dupa dezghetare vinetele nu mai trebuie curatate, aceasta operatie se face cu migala inainte de congelare!
Daca pui galbenusuri in vinete si adaugi apoi ulei, e ca si cum ai fi pus maioneza. Te complici inutil!
Nu esti pe gustul meu.