Salata de rosii cu iaurt

O reteta foarte rapida si usoara, cu condimente in proportii moderate, pentru a putea fi savurata de toata lumea. Aceasta este o salata cu specific indian.
Ingrediente
Preparare
- Taiati rosia in feliute micute, fara sa aruncati semintele si zeama. Bateti iaurtul bine cu o lingura pana devine fluid si uniform. Turnati peste rosie. Presarati cu sare si verdeata.
- Intr-un vas micut metalic, emailat sau inox, puneti uleiul la incalzit, pe foc mic. Cand uleiul e suficient de cald, aruncati o samanata de chimen si daca aceasta pocneste sau sfaraie, puteti pune toate semintele (chimen si mustar). Lasati-le 3-4 secunde pe foc, fara sa se arda, si apoi puneti nuca de cocos, urmata de condimentele sub forma de pulbere. Amestecati bine si luati de pe foc.
- Lasati sa se racoreasca 1 minut. Apoi turnati amestecul peste iaurtul cu rosia. Amestecati bine si serviti imediat.
- NOTA: Gasiti turmeric, coriandru si fenicul la magazine tip Plafar. Pulberea de coriandru se obtine macinand bobitele de coriandru intr-o rasnita de cafea. La fel si cea de fenicul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Este foarte bună
anonymous
E foarte buna!
anonymous
Sunt foarte curios sa vad combinatia dintre rosii si iaurt
anonymous
No comment
anonymous
Sunt foarte curioasa : cine a si mancat din acest antreu este inca viu ? ori cei care au scris ..de unde ne-au transmis aceste laude ?' probabil din lumea celor drepti..unde nu exista mancare cu specific indian . este foarte adevarat caci populatia putin colorata de la noi ...se pare ca isi au origini ancestrale in indepartata India ..dar nici asa oameni buni : DOAR NU SUNTEM TOTI TUCIUIRII. MAI SI GANDITI ..INAINTE DE A SCRIE ACESTE MIZERII DE RETETE . RUSINEEEEE !!!
anonymous
MAI NENE DOMN BUCATAR PAI CE AI DEGAND CU BUNATATZILE ASTEA TE JOCI CU SILUETA MIA DESI SUNT BARBAT MA FACI SA MANANC NUMAI BUNATATZI SI MARAFETURILE CE LE FACI SI LE EXPUI POFTA MARE LA TOTZI !!! HMMMM
anonymous
Minunata
anonymous
Buna dar prea complicara indrediente care nu prea le ai in casa
anonymous
Imi place reteta