A feliat pieptul de pui si l-a grillat intr-o tigaie nonaderenta cu putin ulei,pana s-a rumenit usor.A tras deoparte si am asezonat cu sare,piper,boia.
Avocado se curata de coaja subtire ,se feliaza si se stopeste cu zeama de lamaie,atat pentru gust,cat si pentru a impiedica oxidarea. Ceapa verde se spala si se taie transversal in fasii. Strugurele e bine sa fie dulce-tamaios,pentru a da acestei salate exact accentul de care are nevoie.Daca gasiti din cei fara samuri,cu atat mai bine.
Punem intr-un bol toate ingredientele ,presaram ierburi proaspete sau uscate,ulei,sare,piper ,lamaie si amestecam usor de cateva ori cu grija sa nu destramam componetele.
A avut un amestec de ierburi din : oregano,salvie si menta uscata. Mi se par foarte potrivite cu carnea de pui si nu numai.
Pentru sos: Se amesteca pur si simplu smantana cu tabasco Tabasco e un sos foarte iute,asa ca puneti din aproape in aproape pana obtineti gustul dorit. Puneti salata pe masa si uitati-va putin la ea .
Comentarii:
Excelent