Salata de andive cu somon afumat

Salata este delicioasa, plina de culoare, decorativa si se prepara foarte rapid.
Ingrediente
2
Preparare
- Se prepara un dressing amestecand intr-un castron mustarul cu sare, zahar si suc de lamaie. Cand zaharul este dizolvat, se adauga treptat uleiul de masline, amestecand continuu, pana ce se obtine o emulsie omogena, de culoare aurie.
- Se acopera si se lasa 10 minute, ca sa se amestece gusturile si aromele. Inainte de a se adauga in salata se amesteca din nou.
- Intre timp se combina frunzele de valeriana cu masline, capere, andive si somon. Se adauga dressing-ul si se amesteca bine. Se pipereaza si se serveste salata rece, ca gustare, sau antreu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/02/2014
IMPECABILA,
o salata minunata!
multumiri pentru reteta!
am gătit această rețetă
21/01/2013
Foarte bine preparata sh chiar a facuto sh mamika sh ee foarte gustoa va recomand sa o faceti sh voi ceilantii
