Se prepara un dressing amestecand intr-un castron mustarul cu sare, zahar si suc de lamaie. Cand zaharul este dizolvat, se adauga treptat uleiul de masline, amestecand continuu, pana ce se obtine o emulsie omogena, de culoare aurie.
Se acopera si se lasa 10 minute, ca sa se amestece gusturile si aromele. Inainte de a se adauga in salata se amesteca din nou.
Intre timp se combina frunzele de valeriana cu masline, capere, andive si somon. Se adauga dressing-ul si se amesteca bine. Se pipereaza si se serveste salata rece, ca gustare, sau antreu.
Comentarii:
IMPECABILA,
o salata minunata!
multumiri pentru reteta!
Este ok!
Super eleganta si gustoasa
Gustos, sanatos simplu de gatit.
Foarte bine preparata sh chiar a facuto sh mamika sh ee foarte gustoa va recomand sa o faceti sh voi ceilantii
Foarte buna,sper.O voi icerca
Super bine arata,felicitari