Tăiem bilele de mozzarella în felii groase de aproximativ 1/2 cm. Spălăm roșiile și le tăiem la fel ca și mozzarella în felii groase de aproximativ 1/2 cm, păstrăm doar feliile de la mijloc, aruncăm capetele. Frunzele de busuioc se spală. Pe 2 platouri intercalăm feliile de roșii cu cele de mozzarella. Ornăm cu frunzele de busuioc. Presărăm oregano uscat și condimentăm cu sare. Stropim totul cu ulei de măsline.
Comentarii (11):
Cea mai buna reteta
Din nou te-ai blamat inaintea cititoarelor cu o reteta de... 2 lei! Pe langa toate, mai instigi si la risipa, aruncand capetele rosiilor.
Interesant!
E buna ,sanatoasa si usor de facut !
Este ceva bun cemi aminteste de italia
Probabil o inventie a oamenilor preistorici
O porcarie... fara porc! Si mai faci si risipa de rosii, aruncand capetele de care (acum) n-ai nevoie!
F.buna si usor de pregatit
Excelenta!
Bunnnn.nutritiv....ajuta la detoxifiere si silueta..........