Salată caprese
O salată simplă în stil Capri, un adevărat simbol al bucătăriei italiene.
Ingrediente
2
Preparare
- Tăiem bilele de mozzarella în felii groase de aproximativ 1/2 cm.
Spălăm roșiile și le tăiem la fel ca și mozzarella în felii groase de aproximativ 1/2 cm, păstrăm doar feliile de la mijloc, aruncăm capetele.
Frunzele de busuioc se spală.
Pe 2 platouri intercalăm feliile de roșii cu cele de mozzarella.
Ornăm cu frunzele de busuioc.
Presărăm oregano uscat și condimentăm cu sare.
Stropim totul cu ulei de măsline.
Servim cu pâine prăjită.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cea mai buna reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Din nou te-ai blamat inaintea cititoarelor cu o reteta de... 2 lei! Pe langa toate, mai instigi si la risipa, aruncand capetele rosiilor.

AOfelia
Interesant!
anonymous
E buna ,sanatoasa si usor de facut !
anonymous
Este ceva bun cemi aminteste de italia
anonymous
Probabil o inventie a oamenilor preistorici
anonymous
O porcarie... fara porc! Si mai faci si risipa de rosii, aruncand capetele de care (acum) n-ai nevoie!
anonymous
F.buna si usor de pregatit
anonymous
Excelenta!
anonymous
Bunnnn.nutritiv....ajuta la detoxifiere si silueta..........
Punctează această reţetă