Curatam ciupercile si le punem in apa cu lamaie stoarsa sa nu se innegreasca in timpul prepararii, taiem ceapa marunt, punem la calit in ulei, intre timp taiem ciupercile dupa preferinta, adaugam la calit cu ceapa si lasam 5 min pe foc mic amestecand... Adaugam sare , piper, dupa gust si 2 lingurite de paprika, turnam apa cat sa acopere ciupercile si lasam la fiert. Cand au fiert ciupercile, amestecam faina cu smantana, adaugam din zeama de la ciuperci apoi adaugam in cratita la ciuperci... lasam 2-3 minsa dea in clocot si adaugam patrunjelul tocat marunt, servim cu mamaliguta!
Comentarii:
F.buna.
Aceasta reteta se numeste CIULAMA!!!
Nu reinventati roata cu alt nume!
Din acest motiv am depunctat reteta.
Super bun!
Yeck
Foarte buna am facut-o si eu .
Super delicioasa
Arata oribil
Adela , si asta-mi place , asa c-am salvat-o la favorite .