Petitchef

Paprikas de ciuperci

Antreuri
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam ciupercile si le punem in apa cu lamaie stoarsa sa nu se innegreasca in timpul prepararii, taiem ceapa marunt, punem la calit in ulei, intre timp taiem ciupercile dupa preferinta, adaugam la calit cu ceapa si lasam 5 min pe foc mic amestecand... Adaugam sare , piper, dupa gust si 2 lingurite de paprika, turnam apa cat sa acopere ciupercile si lasam la fiert.
    Cand au fiert ciupercile, amestecam faina cu smantana, adaugam din zeama de la ciuperci apoi adaugam in cratita la ciuperci... lasam 2-3 minsa dea in clocot si adaugam patrunjelul tocat marunt, servim cu mamaliguta!


Poze

Paprikas de ciuperci
Paprikas de ciuperci - poza 2
Paprikas de ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/01/2015

F.buna.

(0) (0) Abuz
12/12/2014

Aceasta reteta se numeste CIULAMA!!!
Nu reinventati roata cu alt nume!
Din acest motiv am depunctat reteta.

(0) (0) Abuz
01/08/2011

Super bun!

(0) (0) Abuz
30/07/2011

Yeck

(0) (0) Abuz
30/07/2011

Foarte buna am facut-o si eu .

(0) (0) Abuz
30/07/2011

Super delicioasa

(0) (0) Abuz
29/07/2011

Arata oribil

(0) (0) Abuz
29/07/2011

Adela , si asta-mi place , asa c-am salvat-o la favorite .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează