Petitchef

Paprikas de pui cu ciuperci si galuste cu branza de burduf

Felul principal
4 porții
25 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru galuste:

Preparare

  • Puiul il spalam bine, il transam si eu personal am folosit aripile, pulpele si pieptul voi puteti folosi tot puiul daca va place a taiat carnea bucati mai mici.
  • A taiat ceapa marunt se pune intr-o oala mai mare ulei la incins, se caleste ceapa, se adauga bucatile de pui continuam sa amestecam pana calim putin si carnea, adaugam ciupercile.
  • Amestecam in continuare cateva minute, apoi adaugam boiaua dupa care mai amestecam o data ca sa intindem boiaua bine, adaugam pulpa de rosii.
  • Si apoi apa cat sa acopere conpozitia din oala. Taiem si ardeiul felii il adaugam langa carne si fierbem sub capac pana ce carnea se inmoaie.
  • Cand carnea este gata adaugam jumate de legatura de patrunjel verde tocat marunt, piper si sare dupa gust, cine doreste poate sa pune un pic de faina ca sa ingroase compozitia, eu l-a lasat asa lichida.
  • Intre timp ce fierbe paprikasul pregatim galustele, punem intr-o oala mai mare apa la fiert, in care am adaugat sare si putin ulei. Intr-o oala punem 3 oua, faina, uleiul, sare si apa, cu ajutorul unui tel omogenizam compozitia de galuste pana obtinem o pasta omogena fara cocoloase cand apa fierbe luam dispozitivul de facut galuste il asezam pe marginea oalei, si adaugam compozitia de galuste treptat, portionam galustele direct in apa clocotita si lasam sa fiarba.
  • Cand galustele au fiert le strecuram, le spalam cu apa rece si le asezam inapoi in oala, adaugam putin ulei si peste galuste punem branza de burduf si jumate de legatura de patrunjel verde tocat marunt, amestecam continu la foc mic pana se topeste branza si se intinde pe toata compozitia de galuste.


Poze

Paprikas de pui cu ciuperci si galuste cu branza de burduf
Paprikas de pui cu ciuperci si galuste cu branza de burduf - poza 2
Paprikas de pui cu ciuperci si galuste cu branza de burduf - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/11/2013

Super

(0) (0) Abuz
09/10/2013

Comentariul tău:super

(0) (0) Abuz
edithke, 09/04/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează