Puiul il spalam bine, il transam si eu personal am folosit aripile, pulpele si pieptul voi puteti folosi tot puiul daca va place a taiat carnea bucati mai mici.
A taiat ceapa marunt se pune intr-o oala mai mare ulei la incins, se caleste ceapa, se adauga bucatile de pui continuam sa amestecam pana calim putin si carnea, adaugam ciupercile.
Amestecam in continuare cateva minute, apoi adaugam boiaua dupa care mai amestecam o data ca sa intindem boiaua bine, adaugam pulpa de rosii.
Si apoi apa cat sa acopere conpozitia din oala. Taiem si ardeiul felii il adaugam langa carne si fierbem sub capac pana ce carnea se inmoaie.
Cand carnea este gata adaugam jumate de legatura de patrunjel verde tocat marunt, piper si sare dupa gust, cine doreste poate sa pune un pic de faina ca sa ingroase compozitia, eu l-a lasat asa lichida.
Intre timp ce fierbe paprikasul pregatim galustele, punem intr-o oala mai mare apa la fiert, in care am adaugat sare si putin ulei. Intr-o oala punem 3 oua, faina, uleiul, sare si apa, cu ajutorul unui tel omogenizam compozitia de galuste pana obtinem o pasta omogena fara cocoloase cand apa fierbe luam dispozitivul de facut galuste il asezam pe marginea oalei, si adaugam compozitia de galuste treptat, portionam galustele direct in apa clocotita si lasam sa fiarba.
Cand galustele au fiert le strecuram, le spalam cu apa rece si le asezam inapoi in oala, adaugam putin ulei si peste galuste punem branza de burduf si jumate de legatura de patrunjel verde tocat marunt, amestecam continu la foc mic pana se topeste branza si se intinde pe toata compozitia de galuste.
Comentarii:
Super
Comentariul tău:super
Excelent