Este un fel de ruda aristocrata a celebrului mic dejun englezesc eggs and bacon, adica oua cu sunca, aristocratica nu prin denumire, ci prin bogatia ingredientelor si mai ales prin prezenta acestui tip de branza, Cheddar, specific englezesc.
Ceapa se taie marunt si se caleste pe foc foarte mic. Dupa 1 minut se adauga sunca si baconul taiate cubulete impreuna cu ciupercile taiate marunt, se mai lasa 1 minut pe foc, apoi se adauga ouale batute impreuna cu sarea, piperul si ardeiul si verdeata tocata marunt. Dupa ce se prajeste pe jumatate, se adauga branza Cheddar si cu o spatula se pliaza omleta in doua. Se mai lasa pe foc pana cand branza este topita. Se serveste fierbinte, cu salata de sezon. Pofta buna!
Comentarii (23):
Super!!!
Deosebit de buna , o fac des dar eu o fac cu doua albusuri si un ou intreg , in rest e la fel. e deosebit de gustoasa si sanatoasa !
C.POPESCU ,ONESTI-BC, DE FAPT CAND SPUI ADEVARUL ?SAU DIN LIPSA DE OCUPATIE ,,,,
DE FAPT ESTE O PORCARIE.C.POPESCU ONEŞTI-BC.
Colesterolul ???
E foarte bună, o fac şi eu deseori !
Buna idee!
EXCELENT DE BUNĂ.C.POPESCU ONEŞTI-BC.
Consistenta, foarte buna
F. bun