-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Omleta cu sunca si branza
Omleta cu Sunca si Branza
Preparare
-
Ustensile de Bucatarie :
Tigaie pentru prajit, spumiera, cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
-
Mai intai spargem oale si le batem cu furculita intr-un castron potrivit.
-
Adaugam sunca si branza taiate cubulete si le amestecam cu oale batute.
-
Turnam compozitia in tigaie, in uleiul incins si avem grija sa se prajeasca pe toate partile.
-
Putem intoarce omleta intreaga cu o spumiera sau o putem taia bucati pe care sa le intoarcem, pentru a nu ramane cruda in partea din mijloc.
-
Scoatem omleta pe o farfurie si o ornam cu felii de rosii si rondele de castraveti.
-
O servim la micul dejun, fiind o reteta rapida si usoara.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
F.BUNĂ.
"oale batute", de la etapa 3, de unde ai procurat? Asa "retete" stie toata lumea, de ex. oua ochiuri sau sandviciuri cu salam.
Cesteomentariul tău:ESTE FOARTE DELICIOASA SI RAPIDA INCERCATIO SI VOI POFTA BUNA
Nu arata bine