Frittata cu bacon si cascaval
Aceasta este una din retetele mele preferate pentru micul dejun. De fiecare data incerc diferite combinatii de legume. De data asta ma optat pentru o varianta simpla cu bacon si cascaval.
Ingrediente
Preparare
- Bateti ouale cu untul, laptele sarea si piperul.
- Tocati ceapa marunt, taiati bacon-ul, rosiile si ardeiul (eu am avut rosii si ardei copti la borcan cu putin ulei) in cuburi mici.
- Puneti ouale intr-o tava de cuptor peste care adaugati bacon-ul prajit in putin ulei, ceapa, rosiile si ardeiul.
- Dati cascavalul prin razatoarea mare si presarati-l peste oua.
- Coaceti la 180 C / Gaz 4 pentru 25-30 de minute.
- Taiati in felii de marimea dorita si serviti pe pat de salata.
POFTA BUNA !!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Buna
Lixandra
Eu fac fritata foarte des , este foarte gustoasa si usor de facut dar va recomand sa nu mergeti pe o reteta anume , puteti sa improvizati si sa puneti orice va place sau ce aveti prin frigider . Eu prefer s-o fac cu legume , brocoli , sparanghel , etc , pe care le pun intr-un vas de yena , le stropesc cu putin ulei de masline , adaug putina sare si piper si le dau la cuptor pentru 10-15 minute . Le scot si presar peste ele feta si cascaval ras (poti pune orice fel de branzeturi) torn ouale batute cu putin lapte si mai presar deasupra putin parmezan. Puteti pune langa ea orice salata doriti !

ioana_m2014_1_2_3_4
Are un singur neajuns acest preparat : .-- se termina prea repede , este excelenta
anonymous
Mi se pare excelenta, mai ales pentru vineri seara, cand nu mai am energie sa gatesc!. O voi incerca negresit
anonymous
Bunnnnn
anonymous
Bravo. o facem acum
anonymous
Foarte buna si usor de preparat
anonymous
Tr mai mulkte detalii
georginadoina
Superrrrrrrrrr!!!
anonymous
Bun!
Punctează această reţetă