Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim rapid ceapa rosie taiata rondele si ciupercile feliate. Cand s-au inmuiat adaugam broccoli (eu am avut congelat, daca aveti proaspat trebuie fiert cateva minute). Saram, piperam si condimentam cu boia. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si ouale batute amestecate cu cateva linguri de lapte. Coacem la cuptor pana ce se rumeneste. Se serveste ornata cu mozzarella.
E faina, dar nu-mi ramane decat sa o pregatesc in stil romanesc, cu o branza neaosa, nu neaparat cu mozzarella. Sunt convinsa ca va fi delicioasa si asa. Mjultumesc pt. reteta PETITCHEF. Sunteti minunati !
Comentarii (28):
Cam neclara
Îmi pare a fi o rețetă foarte bună, promite un preparat delicios. Iar pentru o frittata, cred că numai imaginația este limita. Mulțumesc, Petitchef!
Delicioasa....o sa incerc si eu.
E faina, dar nu-mi ramane decat sa o pregatesc in stil romanesc, cu o branza neaosa, nu neaparat cu mozzarella. Sunt convinsa ca va fi delicioasa si asa. Mjultumesc pt. reteta PETITCHEF. Sunteti minunati !
Foarte buna, delicioasa si provocatoare si mult prea innobilata cu ciupercute, broccoli si etc.,... nota 10
Imi place ideea!!!
Superrrrr
Super,am facut o pentru baiatul meu
Mmm! imi lasa gura apa!
Perfeche aceasta reteta!