Am batut ouale intregi cu zaharul.Cand zaharul s-a topit pe jumatate am adaugat lapteleAm adaugat apoi faina amestecata cu praful de copt (2 cani cu aproximatie) pana a iesit de consistenta unei smantani.In tigaia in care urmau sa fie facute clatitele am topit untul pe care l-am adaugat apoi in compozitia de clatite.Treaba cu untul iar e ceva ce nu faceam inainte si de aceea ieseau de cele mai dese ori uscate si se si lipeau.Am incins tigaia foarte bine si am executat clatitele.Le umpleam cu cascaval in momentul in care le scoteam din tigaie pentru ca acesta sa se topeasca.Puteti incerca si varianta fara zahar...eu o prefer pe aceasta insa. Pofta buna!
Fiecare cu varianta lui.Eu sunt de acord cu postarea de la ora 13.00.Insa, trebuie sa recunosc,n-am facut cu cascaval,care ar fi peferatele nepotelului.
Cam multe oua si nu cred ca e bine sa fie zahar sau unt topit.La 1 litru de lapte sunt de ajuns 2 oua, putina sare , 2 -3 linguri de ulei si... cand se intoarce clatita se pune la mijloc cascavalul ras, se pliaza si se acopera tigaia cate 1 minut pt fiecare parte intoarsa! se poate adauga si o felie de sunca presata, caci e f. delicioasa! Pofta buna!
Comentarii:
Fiecare cu varianta lui.Eu sunt de acord cu postarea de la ora 13.00.Insa, trebuie sa recunosc,n-am facut cu cascaval,care ar fi peferatele nepotelului.
Am facut si este foatre foarte bun
Merci!
Cam multe oua si nu cred ca e bine sa fie zahar sau unt topit.La 1 litru de lapte sunt de ajuns 2 oua, putina sare , 2 -3 linguri de ulei si... cand se intoarce clatita se pune la mijloc cascavalul ras, se pliaza si se acopera tigaia cate 1 minut pt fiecare parte intoarsa!
se poate adauga si o felie de sunca presata, caci e f. delicioasa! Pofta buna!
Delicioase!