Petitchef

Chec Aperitiv indian

o gustare foarte reusita, usor de pregatit si de mare succes

Antreuri
8 porții
25 min
35 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Curatati legumele si taiati-le in bucatele nu prea mici. Curatati ghimbirul si dati-l pe razatoare.
  • Turnati grisul intr-un bol incapator si peste el iaurtul cu legumele. Presarati turmericul, pulberea de chilli, sarea si bicarbonatul. Amestecati. Preincalziti cuptorul la 200 grade.
  • Puneti uleiul la incalzit intr-o craticioara micuta. Cand uleiul e fierbinte aruncati in el semintele de chimen si mustar. Dupa ce incep sa pocneasca inchideti focul si eventual acoperiti craticioara cu un capac ca sa nu va stropeasca semintele in timp ce pocnesc.

    Turnati imediat acest amestec peste grisul cu iaurt si legume. Amestecati bine. Adaugati apa asa incat sa iasa un amestec mai moale dar nu lichid. Depinde mult de ce fel de iaurt folositi, de cat de gros este iaurtul. Daca puneti prea multa apa va iesi un chec prea moale care nu se va coace bine in interior.
  • Ungeti o forma de paine cu putin ulei si turnati amestecul in ea. Nivelati si presarati semintele de susan. Dati la cuptor 35 – 40 minute.
  • Scoateti apoi din cuptor si lasati sa se racoreasca bine de tot in forma. Desprindeti cu grija de peretii vasului si rasturnati pe un tocator de lemn. Apoi asezati pe un platou de servit. Lasati-l sa se raceaca complet – e mai bun la gust asa.


Întrebări:




Comentarii (20):

Etnoboutique, 08/01/2014

SUPER Uite o reteta cu multe ingrediente sanatoase despre care ,la prima vedere pot spune ca sunt sigura ca o sa-im iasa pt ca la retetele cu gris si bicarbonat si fara ou,consistent aluatului e intotdeauna controlabila iar checul pur si simplu...iese bine !

(0) (0) Abuz
18/09/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
02/06/2013

)

(0) (0) Abuz
18/02/2013

F.sanatos...!

(0) (0) Abuz
11/02/2013

Buuuuuuuuuuuuuun

(0) (0) Abuz
18/11/2012

Bun edelicios

(0) (0) Abuz
08/11/2012

O VOI TESTA!

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Excelen, o voi incerca in acest week-end!

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Super gustos siaspect frumos

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Pare delicioasa a mincat cinva ?

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec mascarpone
Chec mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează