Petitchef

Zarzavat pentru ciorbe

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Legumele si verdeturile se spala bine .Ardeii curatati de seminte se toaca marunt.La fel procedam si cu rosiile.Morcovii curatati se rad prin razatoarea de mere iar telina si pastarnacul prin cea de lamaie.Verdeata se toaca marunt.
  • Toate legumele si verdeturile se amesteca intr-un vas mare ,peste ele se pune sarea neiodata si salicilul sau conservantul.
  • Se amesteca bine pana ce sarea se topeste dupa care se pun in borcane sterilizate.Se pun capacele si se aseaza in camara la loc racoros.


Poze

Zarzavat pentru ciorbe
Zarzavat pentru ciorbe - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/09/2014

Am facut si eu . Mi-a iesit la fel . E foarte gustos!

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Un zarzavat foarte aromat la ciorbe super bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează